Nieuws

3

Uitnodiging ouderavond 15 april 2016

Op 15 april staat er een ouderavond op de agenda van 19:00 uur tot 21:00 uur.
Het zal een interactieve ouderavond zijn met als thema “Ik neem je mee op ontdekkingsreis!”. Dit project is opgezet door de pedagogisch medewerkers van Sam & Kids. Wij zullen de ontwikkelingslijnen in kaart brengen en laten u ervaren hoe wij deze observeren en welke activiteiten wij aanbieden om de ontwikkelingslijnen te stimuleren.
Welke workshops bieden wij aan?

  • Boekstart “De krijtjes staken!”
  • Beweegkriebels (motorische- en cognitieve ontwikkeling
  • Ruiken voelen en proeven (zintuigelijke- en cognitieve ontwikkeling)
  • Creatieve ontwikkeling
  • Ouders observeren met KIJK!

 

Wij hopen alle ouders te zien.

 

DSC00768

Roosdansverhalen

Creativiteit kan zich uiten in dans, theater, muziek of schilderen. Binnen Sam & Kids doen wij er alles aan om de kinderen de ondersteunen in hun zoektocht naar creativiteit. Wij boden al muziekactiviteiten aan, onder begeleiding van Memorabele Momenten en kiezen er nu ook voor om ons aanbod uit te breiden met theater onder begeleiding van Roosdansverhalen. Roos heeft al een aantal workshops bij ons uitgevoerd en zowel wij als de kinderen hebben GENOTEN!! Roosdansverhalen komt vanaf nu één keer per maand. U ontvangt een mailing met de dagen waarop Roos aanwezig is. Ook u bent op die momenten van harte welkom. Onder het kopje impressies kunt u ervaren hoe de kinderen genieten van deze momenten.

Wilt u meer weten over Roosdansverhalen? Bezoekt u dan haar website www.roosdansverhalen.nl.

DSC01610

Griezelen bij Sam & Kids

Op donderdag 29 oktober waren ook wij in de ban van Halloween. De stemming zat er goed in onder de mini heksjes, de skeletten en spidermannen. Zelfs de tijger en Roodkapje waren aanwezig. Een griezelfeestjes is niet griezelig als de heksen geen heksenbrouwsel maken, dus gingen wij met z’n allen brouwen. Takken, bladeren en onze geheime ingrediënten gingen erin.
We kunnen jullie zoveel meer vertellen, maar wij laten het u liever zien. Onder het kopje impressies kunt u mee griezelen.