Oudercommissie

Even voorstellen…….

Vindt U het belangrijk dat uw kind goede kwaliteit opvang krijgt? De oudercommissie van kinderdagverblijf Sam & Kids vindt dit uitermate belangrijk en daarom willen wij de oudercommissie onder u aandacht brengen.

Als oudercommissie vertegenwoordigen wij de belangen van de ouders en kinderen van het kinderdagverblijf. Wij onderhouden contacten met ouders, wij overleggen met de houders en/of leidinggevende van kinderdagverblijf Sam & Kids en brengen gevraagd en ongevraagd advies uit aan de houders.

Kinderdagverblijf Sam & Kids vindt het belangrijk dat u als ouder betrokken bent bij de opvang van uw kind(eren). Uw kinderen brengen immers een groot deel van de week door bij kinderdagverblijf Sam & Kids en neemt daarmee deel aan de opvoeding. Door uw betrokkenheid kan kinderdagverblijf Sam & Kids zich blijven verbeteren en een goede kwaliteit opvang bieden.

Wij, de leden van de oudercommissie, zullen ons kort voorstellen.

Evita: Ik ben lid van de oudercommissie sinds augustus 2017. Mijn man en ik werken beiden fulltime en onze dochter Ava gaat vanaf zij 4 maanden is, 4 dagen in de week naar Sam&Kids. Wij vinden een goede en veilige opvang voor Ava heel belangrijk. Om onze betrokkenheid bij het kinderdagverblijf te vergroten heb ik mij aangesloten bij de oudercommissie.

Willem Muizelaar: vader van James en Shane. In het dagelijks leven werk ik als ambulant hulpverlener in Amsterdam Zuid Oost. Ik ben toegetreden tot de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij het wel en wee van mijn zoontjes. Door mijn achtergrond als hulpverlener hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een prettig omgeving voor de kinderen van Sam & Kids.

Simone: moeder van de driejarige Selia. Als lid van de oudercommissie wil ik graag een klankbord zijn voor de ouders en een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen en uitdagingen binnen het kinderdagverblijf. Heeft u als ouder leuke idee├źn/suggesties voor het kinderdagverblijf schroom dan niet om op mij af te stappen.

Amanda Teunen: 29 jaar jong en woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Ik werk parttime als leerkracht op een basisschool in Amsterdam Noord. Mijn zoontjes Ejayh en Aeden komen iedere keer met plezier naar Sam en Kids. Vanaf oktober 2017 heb ik mij aangesloten bij de oudercommissie met als reden dat ik graag wil meedenken en meehelpen waar mogelijk. Ouderbetrokkenheid vind ik persoonlijk erg belangrijk en als OC-lid probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Lijkt het u interessant om lid te worden van de oudercommissie en zo uw steentje bij te dragen? Of wilt u graag eerst meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar oudercommissie.samenkids@gmail.com of stap op ons af.